Case

Te grabesti? Nu poti vorbi la telefon?

Cere rapid o oferta sau scrie-ne!


Piese Case

Case CE (Case Construction Equipment) este un constructor de echipamente aflat in proprietatea grupului CNH Global.

Sub brandul CASE, este cel mai mare constructor de echipamente dupa CAT, JCB si Komtasu. Grupul se concentreaza pe constructia si distributia de echipamente pe 5 continente, pe trei segmente: echipament pentru agricultura, echipament pentru constructii si servicii financiare.

Din 31 Decembrie 2011, CNH detine 37 de fabrici in toata lumea si distribuie echipamente in 170 de tari prin intermediul a 13,000 distribuitori si dealeri. CNH Global N.V. isi are sediul in Olanda. Compania a fost fondata la data de 12 Noiembrie 1999 prin fuziunea a New Holland N.V si Case Corporation.

Compania este listat la bursa din New York ( NYSE: CNH ) si isi prezinta situatia financiara in fiecare trimesteru al unui an fiscal. Fiat Industrial S.p.A detine pachetul majoritar de actiuni al compainei.


Piese Case Piese motor Case Pompe hidraulice Sisteme de rulare Case

Coroana de rotire si rulment rotire excavator Case
Coroana de rotire si rulment rotire excavator Case
Adaugat la: 07/02/13
Coroana de rotire este un element foarte important al oricarui excavator. Firma noastra importa direct de la producator coroane de rotire si rulmenti de rotire precum si toate tipurile de piese de schimb necesare oricarui utilaj marca Case. Dispunem de stoc permanent de dinti si cupe, senile de...