Piese Bobcat

Te grabesti? Nu poti vorbi la telefon?

Cere rapid o oferta sau scrie-ne!


Bobcat Company este un important furnizor de echipament compact pentru constructii la nivel mondial, de închiriere, amenajare a teritoriului, agricultură, întreținere motive, guvern, utilitate, industriale și piețele miniere. Se straduiesc sa permita clientilor nostri sa faca locurile lor de munca mai eficiente. Are aproximativ 1000 de distribuitori independenti in peste 100 de tari care servesc clientii acestora prin intermediul a mai mult de 3000 specialisti in vanzari. La noi gasiti toata gama de piese schimb/consumabile/piese schimb motor la pret considerabil de mic cu livrare rapida, in timp util!

Piese schimb BobCat
Piese schimb BobCat
Adaugat la: 24/09/13
Detinem un stoc considerabil cu piese schimb utilaj BobCat la pret sub cel al pietei, direct din fabrica producatoare. Piesele BobCat sunt insotite de certificat de calitate si garantie, iar la cerere punem la dispozitie service specializat pentru demontarea/montarea acestora. Pentru oferte de...

Piese schimb utilaj BobCat
Piese schimb utilaj BobCat
Adaugat la: 24/09/13
Pentru miniexcavator BobCat si nu numai, suntem in masura sa va oferim o gama variata de piese schimb si consumabile la preturi de neegalat cu livrare rapida oriunde in tara, in cel mai scurt timp posibil. Calitate superioara, pret considerabil de mic si nu in ultimul rand, servicii ireprosabile!

Diverse piese schimb BobCat
Diverse piese schimb BobCat
Adaugat la: 24/09/13
Profitati de cele mai bune oferte ale pietei pentru diverse piese schimb BobCat la preturi de producator, importate direct din fabrica de provenienta (Germania si Olanda). BobCat Company are o extinsa retea de distributie echipament compact din lume. Pentru informatii utile va stam la dispozitie...

Transmisie finala Bob CAT 322, 320, X 220, X 320, X 120
Transmisie finala Bob CAT 322, 320, X 220, X 320, X 120
Adaugat la: 17/10/13
In stoc! Transmisie finala Bob CAT 322, 320, X 220, X 320, X 120 la pret considerabil de mic cu livrare in maxim 48 de ore de la efectuarea comenzii. Beneficiati de termen de garantie si certificat de calitate. Alegeti originalul la un pret corect!